Sweat 'n pain

Min träningsdagbok och vardagskladd!

Myror i brallan!

Publicerad 2012-10-10 17:43:07 i Allmänt,

Ååååh, har nu suttit ner nästan hela dagen och jag blir tooookig! Tenta i morgon och jag orkar bara inte mer... Har inte direkt tokpluggat heller. Har läst hela boken sedan tidigare, deltagit i lektioner och seminarier och annat krafs. Och nu orkar jag bestämt inte mer! Känner inte att jag har 100 koll men åh, det är så många småsaker som jag inte vet hur viktiga de är. Hur ska jag nånsin kunna få in allt i huvudet? Är man specialist inom ett område är det en sak, men så långt har vi inte kommit än. Jag har fortfarande både cellbiologi, faunistik, floristik och statistik i huvudet! Så nu ska man också peta in vatten, och då inte allt vatten utan endast sjöar? Nästa höst väntar rinnande vatten... Yeeehaw.
 
Så jag tänkte att äsch, jag bloggar lite istället! Det är ju kul.
Om 1½ timma ska jag och Tina åka till gymmet, så jag bör dock utnyttja tiden fram tills dess lite mer effektivt... Eh.
 
Jag halvskärper mig iaf med maten nu för tiden. Föll igår, vilket jag så alldeles kan skylla på hormoner för att jag är kvinna och slav under hormoner dessvärre. Turligt nog lider jag inte av crazy ass bitch-syndrome utan endast socker- och chokladcravings så jag är ganska nöjd ändå. Lyssnar på låten nu istället som perfekt pepp och kick ur pluggdvalan: S3RL – Crazy Ass Bitch - Original Mix
Så igår åt jag sockerbulle med vaniljkräm samt kexchoklad AND IT WAS AMAZING.
 
Annars ser det ut lite såhär; mycket ägg, mycket grönt, och har faktiskt köpt hem lite kött nu. Extrapris på Kronfågel, hipp hurra! Vill inte köpa mer billig kyckling. Google and find out why.
 
 
Andra dagar roar jag mig med att ta egofoton på jobbet, för jag har ingen helkroppsspegel hemma. Detta är så nära jag kommer (förutom på gymmet, men jag vågar inte ta egopics där ännu). Tycker denna vild väl symboliserar problemområdet som sällan kommer med på övriga bilder - stussen! Das rumpa unt das höfter unt das ridbyxelår.
 
 
Annars består min tid nu till stor del av att fundera över "Hur underhåller man bäst en kattunge?". Japp, familjen har fått utökning av sötaste Noblesse/Pip/Pipette även kallad skitunge, skräpkatt, mysmongo, pussis, mysis...
 
 
Idag har vi fått ett stooort paket på posten och monterat ihop både klätterställning och en transportbur. Hemskt kul! Speciellt kul vad lådan och emballaget. Om jag går med på att bo med denna låda och denna plast behöver jag nog aldrig mer aktivt leka med min katt... :) Hon har nu sovit sedan tretiden, vilket väl är ett gott betyg. Sälv börjar jag vakna till liv, så nu kör vi ett pluggrejs, lite mat och sen GYMMET! På med liniment på knän och rygg och sen ska det matas. Ooooh lala!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Efter en livstid som hästägare med flertalet hästar är jag nu en alldeles ordinär och hästlös student, vars nya arena är gymmet. Jag är 25 år gammal och på jakt efter drömkroppen, med diffusa mål och stora visioner. Läs gärna det första inlägget för en längre presentation. Väl mött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela