Sweat 'n pain

Min träningsdagbok och vardagskladd!

Efterlängtad?

Publicerad 2012-07-24 12:28:20 i Allmänt,

 
Uppdateringarna duggar inte så värst tätt just nu. Äsch, det är ju semester! Idag är jag dock trött och slapp och passar på att uppdatera lite.
Igår var det ridning i cirkuspirkus 45 minuter med lite trav och galopp. Första traven/galoppen sedan vår lilla "olycka" där vi gick ner oss i något slags blöthål förra veckan. Har visst inte uppdaterat om det heller ser jag. Fröken häst gick ner sig helt, ramlade omkull, jag hoppade (flög?) av rätt i blåbärsriset och undkom hennes sparkande hovar. Tur, känner jag.
Allt har dock gått väl fastän jag fortfarande har två svarta blåmärken på låret. Häst blev svullen i en kota men inget mer och rids nu som vanligt igen.
 
Gårdagen innehöll även mitt första gympass på fem dagar. FEM dagar! Vad hände där? Det var galet jobbigt på ett riktigt gött sätt, svetten flödade och jag låg på mattan efter bollövningarna och hade det ganska jobbigt.
Idag då? TRÖTT GNU. Sovmorgon deluxe, såg ingen anledning att gå upp. Ska icke rida, ska endast jobba senare. Är så trött, verkligen innerligt trött, i kroppen.
 
I förrgår blev det en promenix med kompis och häst, en liten fotosession var det. :) Vi gick till sjön och försökte få lite schyssta sjöbilder men hästen hennes sa NEIN. Tur det finns fina fält och andra miljöer att fota i!
 
 
 
 
Knäna tyckte väl det var sisådär med den promenaden, speciellt då jag dagen innan det varit på benen nästan hela dagen. Gick omkring i stadsparken, klappade djur och njöt, sen gick vi drygt 2+2 km i skogen för att komma till klipporna på Hammarö. Väldigt, väldigt trött efter den dagen kan jag säga.
 
 
Rufus på klipporna!
 
Så, uppenbarligen gick det där med att vila knäna helt ganska dåligt. Har ju bara varit roliga saker, då vill man inte säga nej. Men kanske borde nu. Det är 9 (!) dagar kvar till avresa och jag V Ä G R A R har ont i knäna där.
Nu ska jag diska, fortsätta göra ingenting, åka och "jobba" och sen fortsätta göra ingenting. Min första ingentingdag på evighets evighet... Skönt, men imorn kan ingenting fara och flyga, tycker jag.
Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Efter en livstid som hästägare med flertalet hästar är jag nu en alldeles ordinär och hästlös student, vars nya arena är gymmet. Jag är 25 år gammal och på jakt efter drömkroppen, med diffusa mål och stora visioner. Läs gärna det första inlägget för en längre presentation. Väl mött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela