Sweat 'n pain

Min träningsdagbok och vardagskladd!

Allt annat än träning

Publicerad 2012-07-15 12:28:44 i Allmänt,

 
Ibland är livet bara för jäkla bra. Gårdagen måste ha varit den bästa lördagen på länge.
 
Lite motion innefattade den faktiskt, i form av en promenad på Hammarö och sedan trevligt häng på klipporna vid Vänern, lyssnande på vågornas brus. Stundvis nedstänkt av glad, blöt hund... men vem kan klaga på det?
 
 
Kvällen fortsatte med underbart kompishäng på Ankdammen i Inre hamn, upptäckt av ny restaurang och god mat. Helt perfekt servitör fick vi också som delade vår passion för öl, sura drinkar och whisky. Han satt och chillade med oss några gånger och berättade historier om hur drinkarna fått sitt namn. Älskar sådant! Ska gå tillbaka dit och dricka sangria och dricksa ihjäl honom.
 
Upptäckte att min blixt gav drinken Cloudy Storm en väldigt absinthliknande färg... Så fruktansvärt god liten sak, gjord på ginger beer vilket vi fick en gratisflaska att smaka på då vi såg ut som frågetecken inför detta. Supergod, något sur ingefärsdricka med kolsyra. Najs! Andra favvodrinken var South Side, syrlig och yummie.
 
 
Det blev en tidig kväll som vi avslutade med att gå hem och dricka Cragganmore, kolla på Kill Bill vol. 2, kompis somnade i soffan och jag tog den tidiga nattbussen hem (den utan fulla människor, vilken fröjd det var). Ingen jacka, gick omkring på stadens gator och njöt av sommarkväll.
 
Fick ett samtal igår där min hästägare berättade att hon nu gått från sjuk till mycket sjuk och sa "Varsågod och rid". Idag väntade ett meddelande på facebook som sa att hon har lunginflammation och uppmaningen Varsågod och rid ännu en gång. Lider med Lisa och hoppas medicinen fungerar snabbt som attan.
Så, senare ikväll ska jag på svampletarridtur! Det borde finnas gott om svamp nu så jag ska reka och antagligen återvända i morgon för att plocka lite gotte.
Sen blir det att rida så många dagar det bara går, ska inte jobba förrän onsdag så under morgondagen hinns det ju med både gym och ridning. Underbart!
 
 
Maten sköts, tro det eller ej! Semesterfeel men har mest ätit sallad i helgen, med rostbiff och kyckling till på respektive dag. Så otroligt gott. Igår blev det bara gröt med jordgubbar, sallad med kyckling till lunch samt lyxig hamburgertallrik på restaurangen. Det kan man inte klaga på... :)
 
Livet. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Efter en livstid som hästägare med flertalet hästar är jag nu en alldeles ordinär och hästlös student, vars nya arena är gymmet. Jag är 25 år gammal och på jakt efter drömkroppen, med diffusa mål och stora visioner. Läs gärna det första inlägget för en längre presentation. Väl mött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela